Rutes a peu

La millor manera de conèixer Colldejou es recórrer els seus camins, per aquest motiu hem seleccionat 11 rutes, per a que podeu realitzar les excursions que us portaran a descobrir els indrets més interessants i bonics del nostre terme; la Mola, les fonts, els colls, etc…

Hem dividit les rutes en 3 grups, tenint en compte la dificultat d’aquestes.

Dificultat molt baixa: dues rutes de vora una hora, o menys, de recorregut, amb el terreny fàcil de transitar i sense excessiu pendent. Per a tots els públics fins i tot per aquelles persones menys habituades a caminar.

Dificultat baixa o mitjana: sis rutes de entre 4 i 8 quilòmetres, per dedicar-hi entre 2 i 4 hores de temps, amb pendents, però amb terrenys no massa difícils de transitar. Aptes per a persones iniciades en l’excursionisme de muntanya.

Dificultat mitjana o alta: tres rutes en les quals les pendents o el terreny per transitar presenta més dificultats de les habituals, i per a la realització de les quals caldrà que esteu habituats a realitzar excursions de muntanya per aquest tipus de terrenys.

Cada ruta va acompanyada d’una petita descripció, una fitxa valorativa de les dificultats i distàncies, i un enllaç al track allotjat a Wikiloc.

L’ajuntament realitza el manteniment dels senders només en la mesura de les seves possibilitats, i depenent dels recursos disponibles, per la qual cosa no es pot garantir que tots els camins pels quals es proposa passar estiguin en les millors condicions. Us agraírem que si us heu trobat alguna incidència en algun camí ens ho feu saber al correu electrònic de l’Ajuntament o al formulari d’aquest web de l’apartat Contacte.